VÄLKOMMEN!

Vi är några kompisar i ”mogen ålder” som har kört och njutit av amerikanska bilar i drygt 40 års tid och tycker fortfarande att det är den roligaste och mest givande hobbyn man kan tänka sig. För att behålla den känslan försöker vi i mesta möjliga mån att bara marknadsföra bilar vi själva uppskattar. Vår målsättning är att välja ut och servera så fina bilar det någonsin går för pengarna. Vi strävar helt enkelt att lägga kvalitetsribban så högt som det ges utrymme för.

Köper du en ”billig” bil räcker oftast inte de 20-30 tusen kronorna långt, som mellanskillnaden kanske blir för dig, till en lack, en inredning, nytt krom eller en motorrenovering – och alltför ofta behöver de allt av detta och lite till, plus din tid och energi. Du som åkt runt i månader och tittat på bilar i ”bruksskick” vet vad jag menar. Jag hävdar av erfarenhet, att det är bättre att det svider en gång när man köper sin bil, än att det gör det hela tiden man äger den. Mitt tips är: Köp en så fin bil du någonsin har råd med – det brukar kännas bra i längden! Stirra dig inte blind på modeller och lyssna inte för mycket på fördomar och floskler om modeller och tillverkare, utan använd ditt eget sunda förnuft.

Ride in Style!
Mike & The Mechanics

 PS. Vi får frågan ibland om varför vi inte skriver ut adressen här på hemsidan… det är mycket enkelt; eftersom detta i första hand är vår hobby och vi har ynnesten att få hålla till på ett privatägt anrikt gammalt gods  så ges inte tiden och möjligheten att ställa upp för visning av bilar för att ”man råkar ha vägarna förbi” och ”det skulle vara kul att titta på bilar”, hur gärna vi än skulle vilja och tycker att det är kul att snacka gamla bilar (för det gör vi!)… men är du intresserad av att kika för att ev köpa en bil så är du givetvis välkommen att ringa mig på 0703158080, så bokar vi tid/plats för visning!..

Finansiering

Vi kan bistå med finansiering till 6,95% ränta! Läs mer här>>
 
 

Försäkring

När du köper en bil av oss kan vi administrera din entusiastförsäkring i Bilsport-MC. Läs mer här>> Du slipper fota bilen och hävda värde och kör hem helförsäkrad – tryggt och enkelt!
 
 

Transport

Om du hellre vill ha transport hem istället för att köra eller om du bor långt bort och köper på distans, så har vi bra kontakter genom biltransportföretag och du får såklart vårt lägstapris rakt av.

 

© RÄTTIGHETER TILL BILDER OCH INNEHÅLL PÅ DENNA WEBBPLATS TILLHÖR MIKESGARAGE.SE OCH FÅR INTE ANVÄNDAS, CITERAS ELLER PUBLICERAS UTAN SKRIFTLIGT TILLSTÅND.

Bakgrundsbilder: Sebastian Frick. Bilbilder: Mikes Garage.